Bioshock Infinite trejler i preorder bonusi


Veliki uspeh koji je prvi Bioshock ostvario na tržištu davne 2007. godine nije predstavljao vrhunac onoga što legendarni developer Ken Levine može da pruži, i sada 5 godina kasnije on se najzad sprema da završi rad na svom najnovijem remek delu.

Bioshock Inifinte nas seli iz propale utopije napravljene na dnu mora u slično uništeno okruženje letećeg grada Kolumbije, kroz koje naš glavni lik (bivši privatni detektiv Booker DeWitt) mora proći da bi našao devojku za koju je unajmljen da je spase. Prelepa grafika, inovativan gameplay i priča koja će nas sigurno držati na ivici stolica će sigurno obezbediti uspeh ove igre na blagajnama i svetskim top listama, ali oni koji su željni da odvoje koji evro ili dolar više, od igre će moći dobiti mnoge bonuse koji se kriju u preorder paketima.

Premium edicija igre (80 evra) će u sebi sadržati Art Book od 64 strana, privezak za ključeve, propagandni poster koji reklamira jednu od frakcija iz igre, muziku iz igre, tri power-up poboljšanja za igranje, kao i nekoliko wallpapera. Ultimate Songbird edicija igre će koštati mnogo više, ali će u sebi imati ekskluzivni primerak statue glavnog negativca igre koja će biti čak 24 centimetara visoka. Obe edicije igre će biti napravljene u malim tiražima, tako da ako želite da ih imate morate odmah reagovati i naručiti ih u lokalnim ili internet radnjama.

Ako i dalje niste sigurni da li je Bioshock Inifinte vredan vaših para, pogledajte najnoviji trejler i odlučite se što pre.

Kad Izlazi?

Bishock Infinite će se pojaviti u prodaji 26. februara 2013. godine na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima. Igra koristi Unreal 3 engine koji će moći da se pokrene sa visokim podešavanjima i na PC konfiguracijama starim 2-3 godine.

Trejler

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
 • binance odkazov'y bonus
  binance odkazov'y bonus

  Your comment is awaiting moderation.

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

 • Mark
  Mark

  Blog je super , nadam se da nema nikakvih prmleoba sto ove najave kopiram i na mom forumu naravno stavljamo pri dnu topica odakle smo preuzili clanak ! Nadam se saradnji nasih sajtova . Nas sajt trenutni broji preko 3100 registrovanih koristina

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*