Beyond: Two Souls, Sonijev E3 dragulj


Industrija video igara je odavno prevazišla zarade koje Holivud napravi svake godine, pa i ne čudi činjenica da razvoj tehnologije i sve veći budžeti lagano privlače Holivudske glumce da se oprobaju u novom medijumu za prikaz fantastičnih priča.

Definitivno najbolji primer ovog trenda je novonajavljena Playstation 3 igra “Beyond: Two Souls” koja nam stiže iz Francuskog studija Quantic Dream (Omicron, Indigo Prophecy, Heavy Rain).

U veoma filmskom maniru, igrači će pratiti 15 godina života mlade Jody Holmes (koju igra poznata glumica Ellen Page) u natprirodnoj priči koja se vrti oko pojmova smrti, duše, zagrobnog života, odrastanja i traženja svoje sudbine.

Fantastična tehnologija snimanja pokreta lica i tela čini ovu igru jednom od najambicioznijih avanturističkih igara ikada napravljenih, a ako bude uspešna (a ne vidimo zašto ne bi, Heavy Rain je doživeo velik uspeh sa 2 miliona prodatih kopija) sigurno možemo očekivati da će još više Holivudskih velikana poželeti da pokažu svoje sposobnosti i u svetu video igara.

 

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*