Dobar start Battlefield Premium-a


Posle velikog uspeha koji je Activision napravio sa online servisom Call of Duty: Elite, Electronic Arts nije mogao mirovati.

Sa dosta zakašnjenja, uspeli su da oforme marketinšku kampanju za Battlefield Premium, i posle dve nedelje njegovog rada rezultati su stigli – fanovi Battlefield 3 igre su odgovorili veoma dobro i preko 800 hiljada korisnika se prijavilo na ovaj godišnji servis koji igračima daje jeftiniji pristup svim DLC paketima, novim oružjima, kamuflažama i opremom.

Šefovi u Electronic Artsu su veoma zadovoljni ovim inicijalnim brojkama, i uvereni su da će kvalitetni DLC paketi i dobar odnos sa igračima dovesti do rasta broja igrača ove franšize koja je do sada okupila preko 13 miliona igrača.

Naravno, EA i dalje ima dosta posla ispred sebe, pogotovo ako žele da nadmaše broj pretplatnika CoD: Elite servisa koji je davno prešao brojku od 7 miliona.

[button color=”orange” link=”http://pcigre.com/battlefield-3-pozadine/” target=”_blank”]Preuzmite Battlefield 3 pozadine za desktop[/button]

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*