Bad Company stiže na TV ekrane


Electronic Arts i poznata televizijska kompanija FOX su objavili planove o pravljenju TV serije zasnovane na popularnoj igračkoj franšizi Battlefield Bad Company!

Sudeći po eksluzivnoj vesti koju je preneo Deadline, serija će pokušati da emulira i nadogradi odličnu akciju i zanimljive likove iz dve igre koje su u proteklih par godina uspele da ostvare veliki uspeh na tržištu, ali takođe neće hteti da kopira sva dešavanja iz igara.

Televizijski producent i scenarista John Eisendrath koji će biti zadužen da ovaj projekad sprovede u delo je zamislio priču u kojoj je legendarna “Loša Družina” najzad uspela da završi svoj vojni rok u kome su ih prepostavljeni non-stop slali u najgore moguće situacije, ali njihova “penzija” u privatnoj bezbedosnoj kompaniji im nije donela odmor koji su zaslužili. Naime, njihov stari general i njegova tajna organizacija prepuna visokotreniranih vojnika ne želi da ova četvorka ostane dugo u životu zbog mnogih nelegalnih misija u koje su bili poslati dok su služili vojsku.

Ovakva postavka serije definitivno daje šansu FOX-u da zadrži odličan odnos između četiri glavna lika kakav smo navikli da imamo, ali i  istovremeno umnogome umanjuje budžet serije (gomila vojne opreme će biti zamenjena običnim urbanim lokacijama koje se mogu snimiti bilo gde).

Ova serija se trenutno nalazi u ranim stadijumima produkcije, a redakcija sajta PC Igre će nastaviti da vas obaveštava o dešavanjima vezanim za ovaj veoma zanimljiv projekat. Svakako, ako do sada nistge odigrali Bad Company igre, mi vam definitivno predlažemo da to uradite u najbržem mogućem roku (samo drugi deo je izašao na PC-u).

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*