Assassin’s Creed III najava


Assassin’s Creed serijal poznat je po tome što nas je do sada u dva navrata oduševio nastavkom, uprkos visokim standardima koje su postavljale prethodne igre.

Sudeći prema prvim informacijama i screenshotovima, to će i ovoga puta biti slučaj, jer će Assassin’s Creed III verovatno uspeti da nadmaši Assassin’s Creed: Revelations, koji je bio fenomenalan.

 

Priča

Novi junak igre, Connor, sin je indijanske majke i britanskog oca, vojnika. Odrastavši među Mohawk indijancima, proživeo je najstrašnije scene rata za nezavisnost. Njegov glavni motiv je pravda, a ne osveta, i on će pokušati da je pronađe u društvu svojih istomišljenika – assassina.

Boreći se za američku stranu, Connor će se susretati sa istorijskim ličnostima poput Džordža Vašingtona, Bendžamina Frenklina i Čarlsa Lija.

Assassins Creed III Assassins Creed III Assassins Creed III

 

Očekuju nas znatno veća mapa i različita godišnja doba!

Jako je zanimljivo da je prostor na kome će se radnja igre odvijati mnogo veći od onog viđenog u AC: Revelations, a podeljen je na New York, Boston i seoske predele. Takođe nam se dopada što će se tokom igre menjati godišnja doba, pa ćemo po prvi put u serijalu moći da vidimo i sneg i kišu i sunce.

 

Poboljšani sistem borbe ukrasiće i nova oružja!

Jedna od najboljih promena koje će doneti ovaj naslov svakako je izbacivanje target-locking sistema, koji nam je do sada omogućavao da žmureći ubijamo neprijatelje, te sada očekujemo teže i zanimljivije bitke.

Takođe je zanimljivo i da će se kamera u zavisnosti od situacije na ekranu prilagođavati, tako da igrač ima što bolju preglednost tokom borbe.

Kompletan spisak oružja još uvek nije objavljen, ali na slikama koje smo do sada mogli da vidimo, Connor koristi luk i strelu, pušku i tomahawk, što znači da je ponuda oružja još jednom osvežena.

Assassin's Creed III Assassin's Creed III Assassin's Creed III

Šta da očekujemo?

Smatramo da će Assassin’s Creed III predstavljati pravo osveženje u ovom serijalu. Ubisoft je očigledno odlučio da se reši najvećih nedostataka, u vidu monotonosti i isuviše jednostavne borbe.

Single player kampanja prema informacijama koje za sada imamo deluje zanimljivo, a potvrđen je i multiplayer mod, o kome se još uvek nije govorilo.

Igra je najavljena za PC, PS3 i Xbox 360, a datum izlaska zakazan je za 30.10.2012. godine.

Info box

Naziv igre: Assassin’s Creed III

Žanr igre: Istorijska, akciona avantura

Razvojni tim: Ubisoft Montreal

Izdavač: Ubisoft

Platforme: PC, PS3, Xbox 360

Datum izlaska: 30.10.2012.

Screenshotovi: Assassin’s Creed III

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • VirinacBree
    VirinacBree

    Cekamm ovaj deoo ko zna odkadd po meni ne postoji bolja igrica na svetuu od ovee,Jedva cemak da izadje ovajj deoo znacuu jedvaa!!! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*