Prvi Assassin’s Creed III DLC


Treći deo Assassin’s Creed franšize nije ni izašao, a Ubisoft se već sprema da milione igrača zainteresuje da ulože još pokoji dolar ili evro u njihovu igru. 

Naime, “Season Pass” (sezonska karta) za Assassins Creed III će koštati 30 evra (ista cena za sve podržane igračke sisteme) i sa sobom će donositi čak 5 DLC paketa koji će biti objavljeni pre kraja 2014. godine. Ovih 5 paketa će u sebi imati i novitete za singleplayer, kao i set dodataka za veoma zanimljiv multiplayer. Takođe, svi koji kupe Season Pass će moći da krenu igraju DLC-ove nedelju dana pre ostalih.

Prvi DLC paket će nositi ime “The Tyranny of King Washington“, i predstavljaće početak alternativne singleplayer kampanje o prvom predsedniku Sjedinjenih Država koji je posle pobede u revoluciji postao tiranin i diktator. Nažalost ova veoma zanimljiva priča će biti ispričana tokom 3 DLC paketa, pa ćemo kraj vladavine tiranina morati prečiti tek duboko u 2013. godini.

Kad izlazi?

Assassins Creed III će se pojaviti 30. oktobra na Playstation 3 i Xbox 360 konzolama, a PC verzija će krenuti u prodaju krajem novembra.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*