ANNO 1701 najava


ANNO 1701 ANNO 1701 ANNO 1701

Simulacione igre su oduvek popularne. Ako tome pridodate malo strategije i sve to smestite u period XVI i XVII veka, dobićete ANNO serijal. Serijal je počeo sa ANNO 1503 koji je postigao veliki uspeh, a nastavak ANNO 1602 je uspeo da održi, pa čak i nadmaši očekivanja – postao je jedan od najuspešnijih igara u ovom žanru. Posle malo duže pauze, izdavač Sunflowers je odlučio da nastavi serijal koji su očekivano nazvali ANNO 1701 ili 1701 A.D.

ANNO 1701 ANNO 1701 ANNO 1701

Igra nastavlja priču tamo gde su prethodne dve stale. Iskrcavate se na nenastanjeno ostrvo, a cilj je osnivanje kolonije i razvijanje iste u oveći grad koji će se prostirati na nekoliko susednih ostrva. Mislite da se radi o istorijskoj igri koja se striktno pridržava činjenica? Varate se. Razvojni tim je odlučio da odstupi od istine i napravi fiktivni svet u kojem se ne radi o pukom osvajanju ostrva, već ćete moći da oblikujete svet po vašoj volji. U tome vam prete kako pirati željni vaših kovčega sa zlatnicima, ali i vulkani u uragani koji sa vremena na vreme mogu zadati ozbiljne glavobolje. Za napredovanje ćete morati da savladate i diplomatiju – sabotaža, špijuniranje i demagogija su samo od nekih mogućnosti. Tokom igre morate da posebno obratite pažnju na stanovništvo, jer su oni osnova Vaše zajednice. Ako preterate sa porezima ili im uskratite osnovne potrebe, počeće da protestuju i da prave nerede, što se može rešiti priređivanjem festivala ili sagrađivanjem dodatnih zgrada. Kao i prethodnici i ANNO 1701 se oslanja da kompleksni sistem resursa sa sirovinama, polu-proizvodima i proizvodima koji će vam svakako ponekad zadati glavobolju.

ANNO 1701 ANNO 1701 ANNO 1701

Sa grafičke strane je napravljen veliki korak napred – svaki stanovnik, zgrada, životinja i biljka je prelepo animirana da bi se postigao najveći mogući stepen realnosti, a igra je ovaj put smeštena u pun 3D svet. Po rečima razvojnog tima, ANNO 1701 će biti najbolja igra u serijalu, jer su se tokom razvoja oslanjali na primedbe i sugestije igrača. što je za svaku pohvalu. Takođe su imali ideju da igra bude dovoljno laka i za početnike, ali i dovoljno teška za iskusnije igrače. Pored sandbox moda u igri će biti i skriptovani scenariji, ali i multiplayer za 4 igrača. Igra je najavljena za oktobar ove godine.

Naziv Igre:
ANNO 1701
Žanr Igre:
strategijska simulacija
Razvojni Tim:
Related Designs Software
Izdavač:
Sunflowers
Datum Izlaska
oktobar 2006

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*