Korisnici Xbox 360 konzola su odavno navikli da u svojim igrama susreću raznorazne dodatne načine igranja igara koje im omogućava njihov inovativni senzor za praćenje pokreta i razgovora KINECT.

Da bi oživeli atmosferu pri igranju utakmica, developeri iz Electronic Arts-a su preko Kinect-a dodali mogućnost automatskog detektovanja vaših razgovora koji mogu veoma da utiču na rezultat mečeva.

Naime ako igrate sami ili u multiplayeru sa drugarom u istoj sobi, igra će detektovati vaše razgovore, komentare, svađanja i naravno… uvrede na račun sudije i njegovih bližnjih. Sve ovo će biti instantno detektovano, i sudija će regovati po potrebi (nećete dobijati kartone, ali će biti strožiji).

Takođe u sred igranja možete vršiti zamene igrača prostim pričanjem, bez potrebe da palite menije i ručno selektujete ko treba da izađe a ko da uđe na teren. Isto važi i za formacije, taktike igranja, pa čak i pojedinačne poteze.

Trejler

Kad izlazi?

Glasovno upravljanje FIFA 13 igrom će biti prisutno samo na Xbox 360 konzoli, a puna verzije igre će se pojaviti u prodaji na svim platformama 28. septembra 2012. godine.

FIFA 13 PC zahtevnostFIFA 13 slike