Pogledajte NFS: Most Wanted gameplay trejler


Ostalo je još malo više od mesec dana da izlaska najnovije Need for Speed igre, a Electronic Arts i njihov verni partner Criterion Games već sada žele da nas upoznaju sa sa izglednom singleplayer kampanje.

Po prvi out u NFS franšizi, a verovatno i u kompletnoj istoriji video igara, svaki auto koji se nalazi u igri će vam biti dostupan od samog starta. Sve što treba da uradite je da pronađete te aute koji su parkirani negde u ogromnom gradu ili njegovoj okolini i oni postaju vaši. A dok ih tražite sve, možete veoma lako na svakom semaforu da vidite kako vaši prijatelji napreduju, u kojim trkama su pobedili, u kojim ulicama su bili najbrži ili su uspeli da naprave najveći skok.

Konekcija sa vašim prijateljima preko već tradicionalnog sistema Autolog će biti ogroman razlog da pokušate da oborite svoje rekorde, ali ako vas interesuju najzanimljivije trke, pokušajte da privedete kraju singleplayer kampanju na čijem kraju vas čeka 10 trka protiv najtraženijih kriminalaca izmišljenog garda Rockport. Ako uspete da porazite sve, zaista će te postati trn u oku policijie i najtraženiji (Most Wanted) vozač na asfaltu.

Kad izlazi?

Need for Speed: Most Wanted će se krenuti u prodaju 2. novembra u evropi na PC, Playstation 3, Xbox 360 i Playstation Vita sistemima (puna verzija sa fantastučnom grafikom iz koje ništa od gameplaya nije isečeno).

Gameplay trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*