EA otkazao NBA Live 13!


Posle velike bruke koja ih je zadesila pre dve godine kada je veoma očekivana igra NBA Elite 11 otkazana u apsolutno poslednjem tretnutku (toliko kasno da je par kopija već bilo poslato ka prodavnicama), EA je odlučio da se tako nešto nikada ne sme ponoviti. Nažalost, obećanje nije ispunjeno.

NBA Live 13 je igra koja nikada neće ugledati svetlost dana. Dve godine posla, restruktuirani tim developera i ogromni uspeh kod konkurentne franšize 2K Gamesa nisu naterali Electronic Arts da napravi ozbiljan proizvod. Na ovogdišnjem E3 sajmu demo NBA Live 13 igre nije bio dočekan dobro, marketinška kampanja je bila skoro nepostojeća, a vest da je igra otkazana je došla posle dugačkog perioda apsolutnog odsustva iz igračkih medija.

U sledećih godinu dana EA će pokušati da skine ljagu sa svoga imena i napravi igru koja nije slomljena od samog starta, a u međuvremenu milioni igrača će nastaviti da uživaju u veoma kvalitetnoj NBA 2K13 igri od 2K Games-a koja će se pojaviti u prodaji 2. oktobra. Možda je tako i bolje.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*