Indiana Jones And The Fountain Of Youth najava


Indiana Jones And The Fountain Of Youth – Prevarili ste se ako ste pomislili da se radi o 4. nastavku trilogije filmova cuvenog arheologa vec je rec o freeware point & click igrici koja je poznatija kao FoY od grupe momaka pod nazivom Screen 7 Entertainment.

Indiana Jones And The Fountain Of Youth

Mozda se neki od vas i secaju starih LucasArts avantura kao Maniac Mansion, Monkey Island, Indiana Jones and the faith of Atlantis, a mozda i ne. Oni koje se secaju i koji su igrali ove SCUMMV igrice znaju o cemu je rec i mogu vam reci da sam imao cast da testiram FoY koji me je ocarao i vratio par godina u nazad dok smo još imali 4 MB RAM-a na kompu i slušali midi melodije preko speakerfona!

Indiana Jones And The Fountain Of Youth

Što se igre tice "oficijalni" demo još nije izdat trebao bi da bude krajem januara 2006. Igra je na zalost prolazila kroz velike poteškoce tokom zadnjih godina zbog odustajanja dosta programera sto je vodilo odlaganju izlaska igre. Igrica ima nesto poboljšan graficki dizajn klasicnu 320×200 rezoluciju 16bit boju, preko 20 novih likova, potpuno animirane karaktere, inovativni dizajn, originalni midi soundtrack i efekte.

Indiana Jones And The Fountain Of Youth

Nasuprot tome da izdavac nije veliki LucasArts igrica ima sve karakteristike starih point & click avantura.
Indiana Jones And The Fountain Of Youth je najocekivanija amaterska igrica, koja ce biti dostupna svima besplatno na download.
 
Zvanicni sajt igre: http://www.barnettcollege.com/

Indiana Jones And The Fountain Of Youth

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*