Bravo ScreenFun #27 – jul 2007.


screenfun Julski broj igračkog časopisa Bravo ScreenFun je konačno izašao! Broj 27 nije dvobroj tako da će se izaći i avgustovski broj 10. avgusta.

U novom broju ScreenFuna naći ćete Special posvećen Transformersima! Igra je već izašla a uskoro će početi i prikazivanje filma u našim bioskopima. Proverite šta možete da očekujete od poznatih robota a ako ste fan Transformersa sigurno će vas obradovati i poster.

Od Previewa u novom broju za vas smo izdvojili: Halo 3, Jack Keane i Need for Speed: Pro Street a tu je i prvi pogled na Sonijevu novu cyber zajednicu PlayStation Home. Takođe, bacili smo pogled i na Simpsonove na filmu. Čuvena američka porodica iz Springfilda stiže na veliko platno ali spremaju se i video igre!

U julskom broju Bravo ScreenFuna testriali smo sledeće igre: Colin McRae: DiRT, Dungeon Runners, Halo 2, Everybody’s Tennis, Genesis Rising, Harry Potter and the Order of the Phoenix (sa posterom), Hospital Tycoon, LA Street Racing, Marvel Trading Card Game, Monster Madness, Ratchet & Clank: Size Matters, Spaceforce: Rogue Universe, Star Wolves 2, Surf’s Up i After Burner: Black Falcon.

Za ovaj broj proverili smo šta ima u ponudi od tihih GeForce kartica serije 8 kao i iz ATI-ja. Takođe, imali smo priliku da se upoznamo sa novom vrstom zvučnika koju je smislio Philips. Proverite koliko će amBX zvučnici promeniti igračku industriju!

Za julski broj ScreenFuna smo testriali atrakativne mobilne telefone iz Nokije, Samsunga, LG-a, Motorole i Sony-Ericssona a proverili smo i kakva je kamera za PSP.

Broj 27 donosi i zanimljive članke o demo sceni a razjašnjavamo čitaocima i šta je to Web 2.0.

Bravo ScreenFun broj 27 je u prodaji od 10. jula na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*